} -->

HEAVYWEIGHT CHAMPION

 Toate luminile se sting, celebrul announcer Michael Buffer isi face aparitia in mijlocul ringului, trage mic ul catre el si rosteste cu bine cunoscuta voce introducerea meciului la categoria grea.
 In coltul din stanga, in sort verde cu negru challangerul, aflat la primul meci ptr titlul mondial asteapta nerabdator inceperea confruntarii. Foarte tanar, se bazeaza pe tehnicile noi folosite in pregatire, pe background ul echipei care l-a pregatit si pe cele 3 ajutoare de cinci stele. Masiv, cam galagios, dar aratand foarte bine si dornic sa faca uitata infrangerea fratelui sau mai mic de acum cateva luni.
 In coltul din dreapta, in sort rosu cu negru, campionul, la al doilea meci ptr titlu, cel invins, relativ greu,  in urma cu ceva timp fiind chiar fratele mai mic al adversarului de astazi.  Are 4 ajutoare de nadejde si arata pregatit sa darame recorduri si sa pulverizeze adversarul.
 Incepe meciul, ambii arata viteza, hotarare, luptanduse pentru aceeasi bursa, reprizele trec pe nerasuflate, se merge aproape umar la umar, se consuma energie, se respira zgomotos, concurenti ridica temperatura din incinta.
 Un usor avantaj pentru chalenger, numai lipsa de experienta il face pe acesta sa nu se distanteze, dar arata un potential urias. Mai rapid decat adversarul, mai puternic si cu o mai mare sustinere din sala, chalengerul se indreapta catre o victorie sigura.
  Se da verdictul. Liniste in sala, numai ventilatoarele se aud, muncind sa arunce aerul cald afara.

NOUL CAMPION LA CATEGORIA GREA
NVIDIA GTX 590




















 Orice gamer ar fi fericit sa aiba in carcasa calculatorului sau una dintre aceste doua super placi video. 




Succesuri