} -->

TESTARE WINDOWS 8 - V

 Am ajuns cu instalarea si testarea noului Windows 8 pe un laptop.
Lenovo 3000 N200 - Pret: 800lei
 Laptopul pe care s a testat este un LENOVO 3000 N200, in perfecta stare, echipat cu un Intel Dual Core T2390 (1.87GHz), 1GB DDR2, HDD 160. Instalare s-a efectuat de pe un DVD si a durat 26 minute.
 Toate driverele au fost instalate corect, WIFI, retea, sunet, singurul device cu probleme, asa cum s a intamplat si pe desktopul testat a fost placa video, aceasta nefiind recunoscuta de sistemul de operare. Dar sa avem totusi mila de Bill este un PRE-BETA.


 La utilizare normala, internet, office, transfer de fisiere, scriere de DVD, vizionare filme, ascultat muzica, si urmarit clipuri pe youtube totul a decurs foarte bine.
 Asa cum se poate vedea in poza , cu Yahoo Messenger, Filezilla - client FTP, Paint si caracteristic pentru Bill, 10 UPDATE la 2 zile dupa ce a aparut sistemul de operare, 8 ul ocupa 0.2% din Procesor si 82% din Memorie.
 Dupa doua ziile de testare (si doua nopti), 8 -ul lasa o buna impresie, ciudat dar acest lucru putand fi ceva rau... functioneaza IDENTIC ca un 7.  In afara de noua interfata , pentru care deja exista program de dezinstalare, 8 ul are cateva noi functionalitati , nu mai este nevoie de un program separat pentru montare ISO, etc. Bill ne "ameninta"  in urmatoarele release cu aproape 300 de NOI  FUNCTII.



 Succesuri