} -->

WINDOWS 8 - PRIMA ZI!

 Pe un sistem cu Intel Core2Duo 6750, 4GB DDR3, HDD WD 500GB SATA 3, si o placa video de generatie mai veche un ATI X800, 256DDR3/256BITI, 8 ul ruleaza foarte usor. 
 Yahoo Messenger ,  clientul de FTP Filezilla, playerul VLC , toate s au instalat si au rulat fara nici o problema.
 Cu instalatul driverelor 8 s a descurcat bine, reteaua, sunetul, castile pe usb Microsoft fiind toate instalate corect. Problema a aparut la placile video incercate, ATI X800 si 8400GS  Nvidia, modele mai vechi , intradevar. Maine testam cu modele mult mai noi si mai performante.


 Cu noua   interfata METRO, utilizatorii , chiar si cei cu state vechi la Bill vor avea nevoie de ceva timp pentru a se obisnuii.  Cand aveti afisata aceasta noua interfata pe ecran si doriti deschiderea unei aplicatii, trebuie sa tastati o litera din numele acelei aplicatii si un meniu de search  se va deschide, Dumneavoastra ramanandu-va numai sa da ti un click pe aplicatia dorita. 


 Dupa ce selectati aplicatia dorita aveti diverse optiuni legate de ea, sa ii opuneti iconita in taskmanager, etc. Din acest search cel mai simplu iesiti apasand tasta Esc. O alta metoda este de a duce sageata mouseului in partea stanga a desktopului, de unde alegeti ce fereastra doriti sa vizualizati.




 Succesuri