} -->

SALVATI BATERIA


Posesorii de laptop, care il folosesc pentru ce a fost el inventat, adica sa fie portabil, sa pleci cu el la treaba, la joaca, pe campii si dealuri verzi, stiu cat este de importanta bateria.
Puteti fii un adevarat doctor magician pentru ea, prelungindu i viata, cu minute sau chiar ore.
Defragmentati cand este nevoie hardul laptopului, cu alt+ctrl+del intrati in Task Manager si opriti programele de care nu aveti neaparata nevoie, sau apasati start-run-msconfig si la tabul startup debifati ce nu este strict necesar.
Deja sunte ti pe cale sa faceti bateria sa traiasca cu mult mai mult :)
Daca aveti instalate diverse device uri pe bluetooth, pc card sau usb, acestea tebuiesc deconectate, scoate ti CD/DVD urile din unitatea optica, scadeti nivelul de luminozitate a display ului.
Da ti pe mute sonorul, daca aveti diverse screensavere active da ti le fara remuscare off, folositi functia de hibernate nu cea de sleep a sistemului de operare, incercati pe cat este posibil sa aveti deschise unul sau doua programe maximum.
Un laptop curat, fara praf, are o temperatura de lucru care nu necesita pornirea ventilatoarelor, incercati sa il tineti curat pentru a marii durata de lucru a bateriei.

Daca ve ti face aceste lucruri bateria va fii fidela Dvs. colega de munca sau distractie pentru mult timp (probabil ore).


Succesuri