} -->

UN PLAYER CASTIGATOR


Intr o discutie intre 5 prieteni pasionati de vizionare de filme pe calculator cu greu gasesti sa fie doi care sa aiba aceeasi preferinta cand vine vorba de playerul folosit ptr vizionare pe sistemele de operare Windows.
Unii prefera BSplayer, mai noul venit GOMPlayer, care ruleaza inclusiv fisiere AVI cu erori si a facut si el loc in topul preferintelor, altii VLC ul care este la moda si care are marele avantaj ca ruleaza inclusiv imagini de dvd de tip ISO sau NRG.
Avand atatea softuri , cu ce ar putea sa ne mai surprinda un nou player aparut?
Sincer nu stiu, dar SPLASH LITE, are o interfata foarte simpla dar ergonomica, care iti da senzatia de totul la locul lor (cine s a urcat intr un Mercedes, stie), o calitate a imaginii impecabila, la dentist am mai ramas asa, un player care ma lasa sa ma uit la film fara alte complicatii, crash uri.
MKV urile se vad impecabil, nici un alt player ne ridicandu se la nivelul lui. Nici macar faimosul MPlayer rulat pe un Ubuntu, ceea ce spune multe.
Bineinteles ca fiecare are preferintele sale, pe care trebuie sa le respectam, dar daca sunte ti nemultumit de playerele folosite pana acum incercati l pe splash, la mine si a facut loc cu siguranta pe desktop.