} -->

CONTEMPLARE IN 01

Acest tablou, da l am numit tablou, DEX ul imi permite, ar trebuii sa stea langa marile realizarii al lui Michelangelo, Van Gogh, probabil expus intr unul dintre mariile muzee ale lumii.
Ce face acest tablou cu totul si cu totul special? Nu este realizarea unei pensule din mana tremuranda de emotie a unui pictor de geniu, este realizarea unei intregii lumi, de la facerea ei pana in zilele noastre si ceva pe deasupra.
Acest tablou ne facem sa radem, sa plangem, sa stam cu ochii lipiti de ecranul TFT ului, Plasmei urmarind efectele din filme, sa stam cu castile pe urechi cateva ore pe zi ascultand muzica realizata de oameni ptr care Conservatorul va trebuii sa deschida o catedra de "tastatura si mouse", face copii sa nu m ai transpire alergatii fiind de vecina careia i au spart geamul cu mingea, singura data cand un pustii de 11 - 12 ani este bucuros este atunci cand vede sange si aude in casti headshot in CS, cand are atitudine numai in fata arbitrului din FIFA 2010, cand ii transpira mana pe mouse conducand un Ferrari in NFS, etc, ...cate poate face un singur tablou.
Multi dinte filozofii lumii, pentru care am tot respectul, ne au spus ca lumea este complicata, s au scris milioane de carti, s a vb mult pe acesta tema, cand in anul de gratie 2010 lumea noastra se rezuma la ceva f simplu 0 si 1. Atat, restul devine nefolositor, aruncati l in recycle bin.

Sucesuri