} -->

NEXT LEVEL


"Cloud Computing" - Un nou termen pe care il auziti in aproape fiecare discutie, toti specialistii ii prevestesc un mare viitor, toata lumea il asteapta cu nerabdare, marile firme in domeniu i au alocat miliarde de $.
Dar ce inseamna pentru noi utilizatorii?
Ganditi va ca singurul program pe care il instalati in calculatorul Dvs este browserul de internet, fie el de la Microsoft - Explorer, fie el Firefox, Safari, Chrome , etc. O sa intrebati, pai daca vreau sa scriu o scrisoare de multumire primului ministru pentru marile realizari? ce fac?. Nu trebuie sa am instalat in calculator un soft gen Word? Nu, nu mai trebuie. Accesati, de exemplu, Google Docs, Zoho , servicii on line, free, care va pun la dispozitie orice aveti nevoie pentru a fii productiv. Simplu nu?
Bine, bine m ai convins. Dar daca vreau sa retusez niste fotografii din vacanta? Am nevoie de Photoshop nu? Nu, nu trebuie sa mai instalezi programe de sute de mb; Tot din internet vine rezolvarea, aici si aici gasesti orice ai nevoie ptr a devenii fotomodel in acele poze.:)
Sa carati CD/DVD uri dupa Dvs, sa cautati prin masina un stik? fiti la moda puneti va , free si in maxima siguranta, on line, fisierele de care aveti nevoie cu dropbox.
Am un fisier cred ca este virusat, tot on line, free pot rezolva? Da, medicine man aici il gasesti.
Acestea sunt alternativele on line ptr cele mai folosite programe, dar posibilitatile sunt nelimitate.
Bine, masinariile de marketing ale marilor corporatii lucreza si nu ptr noi, partea frumoasa ne este aratata mereu, ca in pliantele care le primiti in cutia de posta, sigur exista si o parte care nu trebuie a o vedem dar despre asta vom afla vorbii alta data.

Succesuri