} -->

UN ALT OFFICE


Cine nu a auzit de Office? suita de aplicatii pentru birou de la gigantul Microsoft, suita care are in componenta sa o aplicatie de procesare text (Word), una ptr calcul tabelar (Excel), ca sa le amintesc pe cele mai cunoscute. Din ce in ce mai pline de optiuni si functii, de cele mai multe ori nefolosite, aceste programe au devenit mari consumatoare de resurse, asta pe langa pretul pentru noi romanii naprasnic. In urma cu cateva zile, Microsoft a pierdut un proces privind anumite functii folosite in Word si trebuind sa respecte legea va fii nevoit sa opreasca vanzarea aplicatiei Word, trebuie sa gasim rapid alternative.
Cum, iertati ma dar trebuie sa ma repet, programele free sunt de cele mai multe ori mai bune decat cele comerciale eram sigur ca voi gasii multe alternative pe care sa vi le prezint Dvs.
Daca la anul vreti sa scrieti Mosului o scrisoare, sa compuneti o lista de cumparaturi, sau sa predati o lucrare de diploma sau orice altceva ce poate fi printat, instalati unul dintre programele de mai jos
- Open Office - the best;
- Abiword;
- Lotus Symphony;

Succesuri