} -->

OBSTESCUL SFARSIT

Sunt sigur ca ati auzit de fiimul lui James Cameron, Avatar, care o sa intre in topul filmelor cu vanzari f mari, facem pariu.
Povestea arhicunoscuta, tehnologiile prezentate nu sunt chiar de ultima generatie, avioane cu aterizare si decolare verticala exista din anii 70, ideea cu intrarea in alt corp a prezentat o Bruce Willis, anul acesta, in Surrogates, armele nu sunt nici ele foarte noi, atunci ne intrebam cum de un astfel de film are un succes atat de mare.
Raspunsul il dau efectele din film, efecte realizate pe computer, de fapt pe ferme de computere, cu programe speciale, puternice, folosite de artisti, da acestia sunt adevarati artisti, ai 3d ului. Pelicula si a dat obstescul sfarsit.
Afisul filmului ar trebuii sa cuprinda poza graficienilor, administratorului de retea, tehnicianului pc, realizatorilor programelor de grafica, a asilor Photoshopului, a matematicienilor care au facut algoritmii de randare, si daca exista un program de scris replicii , sigur exista, si al realizatorului acestuia.
La scoala la intrebarea "ce vreti sa va faceti cand veti fii mari?; Daca raspunde ti "eu vreau sa devin actor", ar trebuii sa va apucati de geometrie, de 3d, de programare cat mai repede cu putinta.
Achizitioneaza ti un computer, si instaleazati, ptr inceput, unele dintre programele de aici sau de aici, si puneti va imaginatia Dvs si bitii computerului la treaba.
Stie cineva numele actorului principal din AVATAR, fara sa apelati la google?


Succesuri