} -->

ORIGINAL DE LA MAMA LUI


Inainte de 1989 si cativa ani buni dupa mergand pe strada prin centrul Bucurestiului erau destui cei care iti ofereau adidasi, blugi, tricouri, ceasuri, etc si care pentru a fii convingatori spuneau "ia ca sunt originali de la mama lor" , cat de originali putea fii niste pantofi sport adibas, puna, nika, dar sa vedem si partea buna, acest lucru putand fii interpretat ca o forma neaos romaneasca de marketing, sa m ai spuna cineva ca nu suntem noi romanii originali :)
Despre un program , cu adevarat de la mama lui vream sa va scriu, un ANTIVIRUS, de la Microsoft, Essentials pe numele lui , care fata de multi dintre competitorii sai este la cura de ram si procesor pe care le consuma in cantitati mici, are gps ul updatat gasind rapid, prin caile intortocheate ale sistemului de operare, cam tot ce ii dauneaza acestuia .
Essentials este free ptr posesorii unui Windows cu genuine activat, lucru care se poate realiza... prin, surpriza, cumpararea unei licente. Pentru cei ce vor sa citeasca mai mult despre acest program sau sa il incerce il pot gasii aici

Succesuri