} -->

INTEL-RESTUL 3-0


Asa cum s a intamplat de multe ori in istoria IT ului mondial, cand Intel vrea ceva, acel ceva se intampla.
Cu DDR2 a fost la fel, cu Pci Ex, etc. Cuvintele spuse de seful Intel "data de 22 noiembrie 1963 va ramane in istorie ca data la care s a infiintat Intel , si nu ca data la care a fost asasinat presedintele american John F. Kennedy, stiu, nu sunt prea modeste, dar se pare ca din ce in ce mai adevarate.
USB 2.0 a fost o mare inventie, ce aparat modern, gadget, nu are astazi usb? Cum am conecta imprimantele, telefoanele, aparatele foto, etc. Bine acum sa nu crede ti ca acesta nu are si parti mai putin bune, viteza care a cam ramas in urma (480Mmb/s), valoare mare, dar totusi au trecut 8 ani.
Asta vrea sa repare USB 3.0., si Intel ne promite ca se va tine de cuvant, viteza - acesta vine cu o viteza, teoretica, de 4.8Gbps, DA, nu am scris gresit, un film HD de 25 de gb va fii transferat in 70 - 80 sec. Laser frate!!!
Bine ptr a atinge aceasta viteza aveti nevoie ca si controlerul de placa de baza sa fie pe USB 3.0 si device ul sa aiba USB 3.0 , dar , cum deja au aparut o multime de gadget uri compatibile cu 3.0. sigur in maximum 1 an nu vor m ai fii probleme.
Nu trebuie sa aruncati placile sau device urile cu USB 2.0, si nici sa le puneti pe foc, acestea vor fii perfect compatibile cu noul si mult mai rapidul 3.0.

Succesuri